Σάββατο, 11 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Δόξα Δράμας 1-0 | Στο +13 και αγκαλιά με την άνοδο!

Posted On Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 20:17

Μπροστά σε περισσότερους από 15.000 φίλους της ομάδος που δημιούργησαν την γνωστή καταπληκτική ατμόσφαιρα στο Κλ.Βικελίδης η αγαπημένη μας ομάδα πήρε τη νίκη απέναντι στην μαχητική Δράμα αυξάνοντας την διαφορά από την 3η θέση στο +13. Το γκολ του Δεληζήση στο ξεκίνημα του αγώνα αποδείχθηκε αρκετό για να έρθει το τρίποντο ενώ  χάθηκαν και κάμποσες κλασσικές ευκαιρίες ώστε να φθάσουμε στη νίκη πιο εύκολα.

Δυνατά μπήκε ο ΑΡΗΣ μας στον αγώνα με ξεκάθαρο στόχο να "κλειδώσει" τη νίκη όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Κάτι που έγινε μόλις στον 5' με τον Δεληζήση να σηκώνεται δυνατά και μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η συνέχεια φάνταζε ιδανική για την ομάδα μας που  είχε την απόλυτη υπεροχή και με ωραίους συνδυασμούς έφθανε στην αντίπαλη εστία. Αυτό που έλειπε όμως ήταν το γκολ μιας και οι παίκτες μας τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις που βρέθηκαν μια ανάσα από το 2-0 κατάφεραν να χάσουν φαινομενικά εύκολες ευκαιρίες. Στην επανάληψη για ανεξήγητο λόγο είδαμε έναν άλλον ΑΡΗ, από τους χειρότερους της φετινής χρονιάς που με το ζόρι περνούσε το κέντρο. Οι παίκτες της Δόξας με σαφώς περισσότερη διάθεση και αποφασιστικότητα πίεζαν, απειλούσαν την εστία μας χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία. Προς το τέλος του αγώνα καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι διατηρώντας στα τελευταία λεπτά το εύθραυστο 1-0 χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Μετά και από την σημερινή νίκη μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε αγκαλιά με την άνοδο. Ναι μεν ακόμη μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά στις εναπομείναντες αγωνιστικές(μείον  τα 2 παιχνίδια νίκες στα χαρτιά) θα πρέπει κυριολεκτικά να αυτοκτονήσουμε. Πλέον με το άγχος να έχει φύγει θα πρέπει ο Δ.Σπανός και οι παίκτες του να "κλειδώσουν" και την πρώτη θέση καθαρά για λόγους γοήτρου. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Τετάρτη μόνο αδιάφορο δεν είναι. Έτσι γερά ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Άλλη μια επίδειξη του εστί μπάτσοι είδαμε σήμερα. Τρελό κόμπλεξ που κάποια στιγμή μπορεί να μας γυρίσει το μυαλό και θα αρχίσουμε να σας πετάμε πάλι έξω από τις κερκίδες όπως είχαμε κάνει τότε στο γήπεδο της Καλαμαριάς… μην παίζετε με τα ήδη τσακισμένα  νεύρα μας.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!